Ai face asta ca să slăbeşti? Ele au dat jos 10 kg într-o lună!

loading...
loading...

Două tinere au încercat o nouă metodă de slăbit, care s-a dovedit eficace, în ciuda faptului că e dureroasă şi implică o intervenţie chirurgicală.
Marlene Beltran, 20 de ani, şi Lysander Lanuza, 27 de ani, au apelat la serviciile medicului Nikolas Chugay din Beverly Hills, care a brevetat o metodă inedită care te împiedică să mănânci, oricât de mult ai vrea.
Celor care vor să slăbească le sunt cusute nişte bucăţi de plastic pe limbă. Operaţiunea durează 10 minute şi costă 2.000 de dolari. Ce se întâmplă apoi?
“Iniţial nu îmi simţeam limba, din cauza anesteziei, dar după ce efectul acesteia a trecut am realizat că am dureri îngrozitoare dacă încerc să mestec ceva“, a povestit Lysander.
De fapt, pacienţii sunt astfel forţaţi să consume doar lichide, reuşind astfel să aibă o dietă mai echilibrată şi mai săracă. “Am slăbit 10 kilograme într-o lună. Într-o seară eram la film şi mi-am luat popcorn. Am reuşit să mănânc o singură floricică de porumb şi atunci cu dureri mari”, a mai spus femeia care e încântată de rezultat, chiar dacă nu îi e uşor să suporte bucata de plastic în gură.

Iți recomandăm și: