Băiatul care și-a văzut sora nenăscută în Rai

loading...
loading...

Cu două luni înainte de cea de patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operație de îndepărtare a apendicelui, în urma căreia era să își piardă viața.

În timp ce se afla pe masa de operație, apendicele băiatului a explodat, punându-i viața în pericol. Din fericire, cel mic a supraviețuit.

Într-o zi, în timp ce părinții îl certau pe Colton pentru că își dădea jucăriile altor copii, cel mic s-a scuzat spunând că Iisus i-a cerut să se poarte bine. Câteva săptămâni mai târziu, în timp ce participa la o înmormântare, înainte ca sicriul să fie băgat în groapă, copilul a strigat: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe Iisus în inimă!”. Toți au rămas șocați și l-au întrebat ce se întâmplă. Colton le-a povestit atunci că, în timp ce se afla pe masa de operație, a mers în Rai și L-a întâlnit pe Iisus, în brațele Căruia a stat și a ascultat serenadele îngerilor.

Din descrierea băiatului, Fiul Lui Dumnezeu purta barbă și coroană, avea ochi frumoși, de culoarea mării, care străluceau. Iisus stătea la Dreapta Tatălui care este prea greu de descris, conform spuselor băiatului, și lângă Duhul Sfânt ce avea o culoare albastră.

Colton i-a văzut în Cer și pe Sfântul Ioan Botezătorul, dar și pe Fecioara Maria. Toți aveau aripi, în afară de Iisus. Băiatul mai spune că în Rai erau copaci, animale și o mulțime de oameni. Părinții au fost de părere că cel mic a auzit de undeva despre toate aceste lucruri, pentru că ei nu îi povestiseră niciodată.

Destăinuirile lui au continuat prin afirmația că acolo și-a întâlnit sora. Într-adevăr, copilul avea un frate și o soră, dar Colton nu se referea la aceștia, ci la fetița care murise în pântecele mamei sale. Apoi a identificat într-o fotografie un stră-străbunic ce murise la vârsta de 29 de ani. Colton a adăugat că „în Rai nu există oameni bătrâni. Toți sunt tineri.”

Iți recomandăm și: