Regele Broască şi frumoasa fată de împărat - desene animate

loading...
loading...

Era odată un împărat care avea multe fete, dar cea mică era foarte frumoasă. În zilele călduroase, fata cea mică a împăratului mergea la fântâna din pădurea întunecosă unde se juca cu o minge de aur.Tânăra şi frumoasa prinţesă îşi pierde mingea de aur în timp ce se juca, iar pentru a recupera mingea de aur face o promisiune broscoiului Bălăcilă, mai exact să îl iubească şi să petreacă toate zilele cu el, fiindu-i tovarăş.
Fata acceptă tot ce îi spune broscoiul, iar după ce aceasta se cufundă în fântână şi scoate mingea de aur a fetei, mica prinţesă o ia la fugă şi îl lasă acolo pe broscoi, dar aceasta o urmări până la palat, unde a început să facă mare zarvă. Fata îi spune tatălui de promisiunea pe care i-a făcut-o broscoiului, iar împăratul îi cere fetei să-şi respecte promisiunea, astfel că acum fata şi broscoiul mâncau din acelaşi taler, dormeau în acelaşi pat şi petreceau fiecare secundă împreună, spre nemulţumirea fetei. Supărată de insistenţele broscoiului, fata îl izbi de perete, dar broscoiul se transformă într-un frumos prinţ.
După ce o ceru de soţie pe mezina împăratului, cei doi porniră cu caleaşca condusă de cel mai vrednic slujitor al prinţului, Heinrich, care era fericit că vraja a fost ruptă şi că stăpânul său era acum fericit lângă aleasa inimii lui.

Iți recomandăm și: