Unboxing smartphone LG Optimus F5 P875

loading...
loading...

http://www.marketonline.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-lg-smartphone-optimus-f5-p875-dual-120-ghz-ram-1-gb-microsd-ips-430-inch-540x960-os-android-41-2150-mah-black/

Ecran True IPS
Fie ca vizionati videoclipuri sau va jucati, afisajul exceptional True IPS aduce totul la viata. Acesta dispune de o rezolutie superioara, culori naturale si unghiuri de vizibilitate conforatbile.

Live Zooming
Intrati mai adanc in actiune cu Live Zooming, care va ofera o apropiere incredibila si un detaliu mai mare al inregistrarilor. Live Zooming imbunatateste experienta vizionarii video, utilizatorii putand sa mareasca imaginea de pana la cinci ori. Realizati o inregistrare video a ultimei calatorii si mariti pentru a gasi amintiri detaliate pe care nici nu stiati ca exista.

Performanta care dureaza
Fa tot ce iti doresti, fara a-ti mai face griji despre baterie. Bateria de 2150 MAh va permite sa captati mai mult, sa impartiti mai mult, sa descarcati mai mult si sa vedeti mai mult. Gestionati cu usurinta consumul de energie al bateriei Dvs. pentru performane pe care va puteti baza. Modul Power Saver ofera eficienta maxima cu o multitudine de optiuni si sfaturi pentru o gestionare facila a energiei.

QSlide
QSlide va permite sa va bucurati de mai multe aplicatii simultan pe un singur ecran. Utilizatorul poate finaliza trei sarcini in acelasi timp, precum scrierea unei notite, cautarea informatiilor pe web, in timp ce inca vizioneaza clipurile video preferate. De asemenea utilizatorii pot controla in mod liber dimensiunea ferestrei pentru fiecare aplicatie.

Iți recomandăm și: